PARADISE CITY

Bio

In de Canvas-reeks ‘Paradise City’ reist muzikant Mario Goossens (Triggerfinger) dit najaar naar zes wereldsteden die zware klappen kregen. Mario onderzoekt hoe muziek een katalysator kan zijn voor heling.

In de Paradise City Tour vertellen muzikant/presentator Mario Goossens en muzikant/regisseur Karel Van Mileghem het verhaal van de helende kracht van muziek. Ondersteund door een liveband en videoprojecties laten ze muzikale getuigenissen tot leven komen. Ontdek portretten van stedelingen die hoop brengen waar hopeloosheid regeert.

Opvallend veel genres uit de popgeschiedenis vinden hun oorsprong in miserie. Gospel, blues, jazz, soul, R&B, punk, techno, reggea, hiphop, ... Deze stijlen zijn ondertussen grote commerciële successen, maar in de kiem ontstonden ze bij een samenleving die het hard te verduren kreeg, met weinig kansen tot ontplooiing.

Paradise City brengt een amalgaam van sterke getuigenissen, een flinke brok muziekgeschiedenis, filmische impressies van wereldsteden en vooral veel livemuziek.

Get more info
Photos