S10

Bio

Twee jaar nam S10 de tijd om aan haar nieuwe album te werken. Na Vlinders (2020) veranderde er veel in korte tijd voor de 21-jarige artieste. Ze schitterde met ‘De Diepte’ op het Eurovisie Songfestival en veroverde met haar unieke stem en ontwapenende persoonlijkheid de harten van het publiek wereldwijd. Een zomer vol uitverkochte shows en festivals volgde.

Vandaag verschijnt haar nieuwe album, waarop ze de luisteraar meeneemt in haar wereld en waarmee ze haar veelzijdigheid als artiest laat horen. "Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt" is volgens eigen zeggen geen terugblik, maar juist een reflectie op het leven wat ze nu leidt. Een verzameling aan herinneringen van alles wat ze meemaakt en de gedachte dat die blijven bestaan zolang iemand aan je denkt. De featurings van het album geven ook de veelzijdigheid weer van S10. Zo verscheen eerder ‘Laat Me Los’ met BLØF, komt vanmiddag de videoclip van ‘Nooit Meer Spijt’ uit met Froukje en is daarnaast rapper Mula B te horen op 'De Ergste Dag'.

Het eerste deel van het album is geschreven in Stockholm, waar S10 veel rust en inspiratie vond. Hier werkte ze onder andere met de producer August. Ook werkte ze zoals vanouds met haar vaste producer Sim Fane, die recentelijk aan het album van DJ Khaled werkte voor een nummer met Drake. Palm Trees produceerde onder andere het nummer 'Nooit Meer Spijt', wat hij samen met Froukje schreef.


Get more info
Photos